Kalastusopas Inari

Kalastusopas Inari, Atte Ikkala pystyy antamaan sinulle oikotien tehokkaaseen ja antoisaan perhokalastukseen. Talvisin varmat niksit löytyy suur-ahventen ja suur-harjusten pilkintään. Moni muukin kalastusmuoto oppaalta käy kuin luonnostaan ja kalalle voidaan lähteä vaikka Norjan tunturiin tai Jäämerelle.

Inari

Inari sijaitsee aivan keskellä Suomen Lappia. Kylältä löytyy hyvät palvelut lomailuun ja upeat vesistöt kalastukseen. Kalastusopas Inari ja Galddoaivi Safareiden toimipaikka sijaitsee sataman vieressä vanhan ala-asteen tiloissa. Samassa kiinteistössä toimii myös Ice Park Inari. Inarintie 42

Alle linkit Inarin kalastusreissuille. Tervetuloa!

Juutuan taimen

Pilkkiretki Inariin

Galddoaivi?

Galddoaivi on Kaldoaivin erämaan ytimessä sijaitsevan tunturin nimi. Sen mukaan on nimetty kyseinen; Suomen suurin erämaa-alue ja myös yhtiömme nimi tulee tunturin mukaan. Galddoaivi Safaris on pieni matkailyritys Suomen Lapin arktisessa sydämessä; Inarissa. Järjestämme ohjattuja kalastusretkiä ja vaelluksia Suomen ja Norjan Lapissa. Nettikaupastamme löydät myös paikalliseen kalastukseen liittyviä tuotteita, esim. porontaljoja ja perhoja.

Näätämö

Näätämö on pieni rajakylä Inarin kunnan koilliskulmassa, aivan Norjan rajan kupeessa. Kylän läheisyydessä on runsaasti hyviä harjus, ahven ja taimenvesiä. Kävelymatkat sopivat patikointiin tottumattomillekin. Talvella kalavesille päästään moottorikelkan rekikyydillä. Oppaanasi toimii Atte Ikkala ja hän loihtii mahdollisesta saaliista tuoreen avotuli aterian hetkessä. Atelta saat myös laadukkaat kalastusvälineet käyttöösi.

Alla linkit Näätämön aktiviteeteille. Tervetuloa!

Joulutunturi

Kesän järvikalastus

Pilkille Lappiin

Neiden

Neiden on Näätämön naapurikylä, heti Norjan puolella rajaa. Näätämöjoki virtaa Neidenin kylän läpi, ja onkin Norjan puolella nimeltään Neiden. Järjestämme Kesä- Elokuussa kalastusretkiä Neidenille ja useimmiten kohdelajina on jokeen nouseva Atlantin lohi. Joessa on myös erinomainen harjuskanta ja Elokuussa jokeen nousevat lohien mukana myös meritaimenet. Neidenin kylästä on myös hyvät kulkuyhteydet Barentsinmerelle ja muihin kiinnostaviin kohteisiin Varangin vuonon kunnassa. Alla linkit Norjan puolen aktiviteeteillemme. Tervetuloa!

Näätämöjoki/ Neidenelva

Barentsinmeri ja Pykeija

Huomasithan, että “Suomeksi” painike oli alasvetovalikko 🙂

%d