Lohestus Neidenillä

Näätämöjoki on ainutlaatuinen kalastuskohde taimenen, harjuksen ja Atlantin lohen perhokalastukseen. Joki on kokonaisuudessaan noin sadan kilometrin pituinen ja tarjoaa näin ollen laajan valikoiman jokiosuuksia. Kalastuskausi alkaa 1.6. ja jatkuu elokuun loppuun asti.

Aloitin kalastuksen Näätämönjoella yli kaksikymmentä vuotta sitten harjuksen kalastuksella. Sekaan osui poikavuosina joku sattuman taimen ja viimein siiman kiristi lohi, joka vei koko miehenalun mennessään. Vielä silti osaan olla iloinen niin suuresta harjuksesta kuin pirteästä taimenestakin, jotka ovat tyypillistä saalista kalastaessani lohta joen Norjan puoleisella jokiosuudella, Neidenillä. – Kalastusopas Atte Ikkala

Neidenelva, eli Neidenjoki on osoittautunut vuosien mittaa oivalliseksi pintaperhojoeksi, mutta joen vaihtelevan luonteen ansiosta joella on mahdollista käyttää myös uppoavia siimoja ja suuria putkiperhoja hyvin tuloksin. Kalastusopas Ikkalan tavoitteena on ennenkaikkea saada sinulle lohi siiman päähän, mutta myös keskittyä siihen, että päivän päätteeksi huomaat olevasi entistä etevämpi perhokalastaja.

Hinnasto2018_suomalaisille_lohestus

Lohimiehille ja naisille avasimme myös perhonsidontakaupan, keskittyen laadukkasiiin materiaaleihin ja helppoon, ilmaiseen tilaamiseen. Klikkaa kuvaa ja käy tutustumassa.

verkkokauppalogo

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close