Pilkkireissu Lappiin

Järjestämme pilkkiretkiä Näätämön alueella Ylä-Lapissa. Suosituin kohteemme on  Suomen suurin erämaa; Kaldoaivi. Retket kulkevat Näätämöstä Metsähallituksen uraa pitkin Luolajärvelle, josta poikkeavat Näätämöjoen yli Kaldoaiviin. Alueen järvissä asustaa runsaat harjuskannat, jotka tarjoavatkin pilkkimiehille mitä antoisinta kalastusta. Toinen merkittävä kohdekala on ahven, joka kasvaa täällä tunturissa todella suureksi ja yli kilon painoiset kyrmyniskat ovat puoli metristen harjusten rinnalla joka talvista saalista. Päivän voi tunturissa viettää joko kalastaen tai vain erämaan rauhasta nauttien. Safarille voi osallistua myös omalla kelkalla. Rekikyytiin enimmäis-ryhmäkoko tänä talvena on kahdeksan kyytiläistä.

Paras pilkkikausi on Marraskuun alusta niin pitkälle kuin lunta ja jäätä riittää. Joskus vielä Toukokuun loppupuolella on hyvät kelit kulkea kelkalla. Harjus käy paraiten pilkkiin Pääsiäisen aikaan ja sitä ennen ja ahven sitä paremmin mitä pidemmälle kausi jatkuu.

Majoittua voit paikallisissa hotelleissa tai mökeissä. Myös asuntoautolla saapuminen on ollut suosittua.

Järjestämme retkiä myös Norjaan rautu- ja taimenvesille, sekä Barentsinmerelle turskapilkille.

Sivua selaamalla löydät kuvia ja videoita.

Hinnasto 2020

TÄYDEN PALVELUN PILKKIRETKI

Päiväretki – 295€/henkilö

Hintaan sisältyy verot, rekikyyditys kalavesille, rekikypärä, ruoat, kaikki kalastusvälineet, nokipannukahvit ja oppaan ottamat kuvat ja videot pilkkiretkeltä.

Yhteydenottolomake

Videoita pilkkijäiltä

Kuvia 2017-2018 kausilta

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close