Suomeksi

Galddoaivi on Kaldoaivin erämaan ytimessä sijaitsevan tunturin nimi. Sen mukaan on nimetty kyseinen; Suomen suurin erämaa-alue ja myös yhtiömme nimi tulee tunturin mukaan. Galddoaivi Safaris on pieni matkailyritys Suomen Lapin arktisessa sydämessä; Näätämössä. Järjestämme ohjattuja kalastusretkiä ja vaelluksia Suomen ja Norjan Lapissa. Nettikaupastamme löydät myös paikalliseen kalastukseen liittyviä tuotteita, esim. porontaljoja ja perhoja.

Näätämö

Näätämö on pieni rajakylä Inarin kunnan koilliskulmassa, aivan Norjan rajan kupeessa. Kylän läheisyydessä on runsaasti hyviä harjus, ahven ja taimenvesiä. Kävelymatkat sopivat patikointiin tottumattomillekin. Talvella kalavesille päästään moottorikelkan rekikyydillä. Oppaanasi toimii Atte Ikkala ja hän loihtii mahdollisesta saaliista tuoreen avotuli aterian hetkessä. Atelta saat myös laadukkaat kalastusvälineet käyttöösi.

Alla linkit Näätämön aktiviteeteille. Tervetuloa!

Joulutunturi

Kesän järvikalastus

Pilkille Lappiin

Neiden

Neiden on Näätämön naapurikylä, heti Norjan puolella rajaa. Näätämöjoki virtaa Neidenin kylän läpi, ja onkin Norjan puolella nimeltään Neiden. Järjestämme Kesä- Elokuussa kalastusretkiä Neidenille ja useimmiten kohdelajina on jokeen nouseva Atlantin lohi. Joessa on myös erinomainen harjuskanta ja Elokuussa jokeen nousevat lohien mukana myös meritaimenet. Neidenin kylästä on myös hyvät kulkuyhteydet Barentsinmerelle ja muihin kiinnostaviin kohteisiin Varangin vuonon kunnassa. Alla linkit Norjan puolen aktiviteeteillemme. Tervetuloa!

Näätämöjoki/ Neidenelva

Barentsinmeri ja Pykeija

Huomasithan, että ”Suomeksi” painike oli alasvetovalikko 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: