Suomeksi

Galddoaivi on Kaldoaivin erämaan ytimessä sijaitsevan tunturin nimi. Sen mukaan on nimetty kyseinen; Suomen suurin erämaa-alue ja myös yhtiömme nimi tulee tunturin mukaan. Galddoaivi Safaris on pieni matkailyritys Suomen Lapin arktisessa sydämessä; Näätämössä.


Syksyllä

Näätämön läheisyydessä on runsaasti hyviä harjus, ahven ja taimenvesiä, joihin syksyisin järjestämme päiväretkiä. Kävelymatkat sopivat patikointiin tottumattomillekkin ja kalastus onnistuu meidän laadukkailla perhokalastus ja virvelöinti välineillä. Oppaanasi toimii Atte Ikkala ja hän loihtii mahdollisesta saaliista tuoreen avotuli aterian hetkessä. Syksyn korkein vetonaulamme on kuitenkin vierailu Joulutunturilla. Tervetuloa!

20170907_121350


Talvella

Meidän matkassamme pääset liikkumaan vaivatta sekä Kaldoaivin, että Vätsärin erämaihin. Voit joko tuoda mukanasi oman moottorikelkkasi, hypätä neljän hengen rekeemme tai mahdollisesti vuokrata tarvitsemasi kaluston meiltä.

DSC_0310

Safarireittimme kulkevat mainioiden pilkkivesien kautta upeissa vaihtelevissa Lapin maisemissa. Suomenpuolen reitit ylittävät 40 vesistöä ja Norjan puolen kelkkaurat kattavat kymmenkunta hyväksi kokemaamme järveä ja lampea.  Tänä talvikautena erämaaleirimme sijaitsee Kaldoaivin erämaassa, Savuslammilla.

Linkki Rekikyydit ja pilkkiretket sivulle: Klikkaa tästä


Keväällä

Kevät on ennenkaikkea pilkkiretkien aikaa. Toukokuussa on mahdollista saada saaliita, joista moni ei osaa haaveillakkaan ja kelit suosivat kulkijaa. Rekikyydit kulkevat niin pitkään kuin lunta ja jäätä riittää. Retket ovat täyden palvelun paketteja.

DSC_0626


Kesällä

Kesäaikaan tarjoamme opastettuja vaelluksia, Atlantinlohen pintaperhokalastusta, harjuksen, hauen, ahvenen, taimenen ja raudun järvi ja jokikalastusta ynnä muuta. Kesä on kiireistä aikaa joten suosittelemme varaamaan retkesi hyvissä ajoin.

Linkki kesän järvikalastus sivulle: Klikkaa tästä

Linkki kesän lohenkalastus sivulle: Klikkaa tästä

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close