Rekikyydit ja pilkkiretket

Järjestämme pilkkiretkiä Näätämön alueella Ylä-Lapissa. Suosituin kohteemme on  Suomen suurin erämaa; Kaldoaivi. Retket kulkevat Näätämöstä Metsähallituksen uraa pitkin Luolajärvelle, josta poikkeavat Näätämöjoen yli Kaldoaiviin. Alueen järvissä asustaa runsaat harjuskannat, jotka tarjoavatkin pilkkimiehille mitä antoisinta kalastusta. Toinen merkittävä kohdekala on ahven, joka kasvaa täällä tunturissa todella suureksi ja yli kilon painoiset kyrmyniskat ovat puoli metristen harjusten rinnalla joka talvista saalista. Päivän voi tunturissa viettää joko kalastaen tai vain erämaan rauhasta nauttien. Safarille voi osallistua myös omalla kelkalla. Rekikyytiin enimmäis-ryhmäkoko tänä talvena on kahdeksan kyytiläistä.

 

Voit myös ohikulkumatkalla pysähtyä opastetulle muutaman tunnin pilkkiretkelle suurelle ja syvälle Sevettijärvelle, jossa pilkkiin käy useimmiten rautu, mutta myös siika, taimen, harjus, made, ahven, hauki ja talvehtimaan jääneet merilohet kuuluvat järven kalastoon. Toki pyrimme toteuttamaan asiakasryhmien toiveet vesistöjen suhteen. Kysymällä saa ja kelkalla pääsee.

Hinnasto 2020

KULJETUKSET

Lähtöhinta 150€/suunta

(Hinnoittelu tapauskohtaisesti)

PILKKIRETKET

Päiväretki – 295€/henkilö

Hintaan kuuluu rekikyyditys kalavesille, rekikypärä, ruoat, kaikki kalastusvälineet, nokipannukahvit ja oppaan ottamat kuvat ja videot pilkkiretkeltä.

Safarireitit kartallaSafarikartat_Suomi_suomeksi

Norjan_kelkkailu

Järjestämme rekikyydityksiä myös Norjan tunturiin rautu ja taimenpilkille. Norjan retket ovat aina koko päivän mittaisia. Hinta on sama kuin päiväretkelle suomen puolelle.

Norjan kalastusluvat, eli Sisävesikortin ja Henkilökohtaisen kalastusluvan lohensukuisille vaelluskaloille joudut kuitenkin hankkimaan lisäksi, mutta sen voimme hoitaa kätevästi verkossa ennen retkelle lähtöä. Tai voit käydä ostamassa luvat hyvissäajoin etukäteen alla olevista painikkeista:

Kalastuskortti lohensukuisille vaelluskaloille

Sisävesikortti

Ota yhteyttä

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close