Etusivu

Galddoaivi on Kaldoaivin erämaan ytimessä sijaitsevan tunturin nimi. Sen mukaan on nimetty kyseinen; Suomen suurin erämaa-alue ja myös yhtiömme nimi tulee tunturin mukaan. Galddoaivi Safaris on pieni matkailyritys Suomen Lapin arktisessa sydämessä; Näätämössä.

Meidän matkassamme pääset liikkumaan vaivatta sekä Kaldoaivin, että Vätsärin erämaihin. Voit joko tuoda mukanasi oman moottorikelkkasi, hypätä neljän hengen rekeemme tai mahdollisesti vuokrata tarvitsemasi kaluston meiltä.

Safarireittimme kulkevat mainioiden pilkkivesien kautta upeissa vaihtelevissa Lapin maisemissa. Suomenpuolen reitit ylittävät 40 vesistöä ja Norjan puolen kelkkaurat kattavat kymmenkunta hyväksi kokemaamme järveä ja lampea.  Tänä talvikautena erämaaleirimme sijaitsee Kaldoaivin erämaassa, Savuslammilla.

Linkki Rekikyydit ja pilkkiretket sivulle: Klikkaa tästä!

Kesäaikaan tarjoamme opastettuja vaelluksia, Atlantinlohen pintaperhokalastusta, harjuksen, hauen, ahvenen, taimenen ja raudun järvi ja jokikalastusta, metsästys safareita ynnä muuta. Galddoaivi Safaris myös avaa kahvion Näätämön keskustaan tämän vuoden aikana.

Linkki kesän järvikalastus sivulle: Klikkaa tästä!

Linkki kesän lohenkalastus sivulle: Klikkaa tästä!

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: